Tornada al cole amb Coronavirus


Avui comença el mes de setembre, això vol dir que aviat començaran les classes… els col·legis, els instituts i les universitats es preparen per viure la “nova normalitat” sense que estigui gens clar com ho hauran de fer. Perquè la tornada al cole aquest any coincideix amb la pujada en moltes CCAA dels casos de coronavirus. Inclús hi ha qui parla de tornar a viure un altre confinament. A damunt, des del govern no hi ha cap directiu clara sobre com hauran de ser les classes. Han preferit rentar-se les mans i deixar que siguin els governs autonòmics els que decideixin com organitzar la tornada al cole amb això tindrem 16 maneres diferents d’afrontar la tornada al cole, en funció del número de contagis a cada comunitat.

La Generalitat ja ha dic que farà proves PCR a tots els professors però..Què passa amb els nens? De fet, són molts els pares que diuen que no pensen portar els seus fills al col·legi i la Generalitat ha amenaçat amb sancionar-los, i que, inclús poden perdre la patria potestad.

Bé, per parlar de la tornada al cole avui hem convidat al Joan Carles Feijoo, representant de la USTEC i a la Aida Flo, professora de primaria a Alcover

 

Deixa un comentari