Voluntaris durant la pandemia



 

Quan es va decretar el confinament, tothom es va quedar a casa, tothom? No! Va haver molta gent que havia d’anar a treballar perquè la seva feina es considerava “de primera necessitat”, amb ells ja vam estar parlant en altre programa.

 

Avui parlarem d’altre grup de gent que es van saltar el confinament, aquestos per ajudar als que no podien sortir de casa: La gent considerada dels grups d’alt rics no podien sortir de casa ni tan sols a comprar menjar i ho van poder fer gràcies als grups de voluntaris que es van encarregar de portar-lis els medicaments i el menjar que els hi feia falta.

 

Com sempre que vénen mal dades, hi ha molta gent solidària  que es dedica a ajudar als més necessitats. Han sigut diferents grups els que van coordinar els voluntaris. Un d’aquests grups va ser l’AVV del nostre barri i avui hem convidat per explicar-nos la experiència,

 

Així tenim avui amb nosaltres a la Ester Pallejà, que es membre de l’AVV Sant Pere i Sant Pau Sacelades i que va organitzar els voluntaris que van col·laborar amb la associació.

Deixa un comentari